Karin

Trapped emotions therapy

Kontakt

Skriv för fler upplysningar eller bokning
Mail: Karin@trappedemotionstherapy.com

Kontakt

Ring för fler upplysningar eller tidsbokning
tlf: +45 26 336 331

Hvem er jeg?

Jeg er Karin Thrane, født i 1967 i Odense i en søskendeflok på 4. Jeg flyttede til Sverige i 2003 og bor nu i Vellinge med mine tvillingesønner og min allergivenlige hund.

Jeg har altid arbejdet med mennesker indenfor servicebranchen, først på hospital, hotel,luftfart og sidst i lufthavnen. Nu brænder jeg for at forbedre livskvaliteten for mine medmennesker. Jeg er uddannet Body-sds terapeut i København i april 2018, Myoreflexterapeut i København maj 2019 og Gaven i maven-behandler i København april 2018. Derudover får jeg løbende ny viden fra bøger, workshops, webinarer og forelæsninger fra bl.a. Dr. Bruce Lipton og Heilpraktiker Arvin Larsen.

Min intention for hver eneste kunde er, at gøre alt hvad jeg kan, for at personen får det bedre så hurtigt som muligt. Jeg har mange kompetencer til, at kunne hjælpe og det kræver af dig, som kunde, at du også har intentionen om at ville have det bedre.

Mine kerneværdier er :

  • Gavmildhed
  • Ærlighed
  • Sundhed
  • Taknemmelighed

Jer overbevist om, at vores følelser, tanker og oplevelse eller fortolkning af livet, påvirker os både fysisk og psykisk. Derfor arbejder jeg med forskellige behandlingsmetoder under et kalder jeg dem trapped emotions therapy, og jeg bruger dem hver for sig, eller kombineret.

  • Body-sds
  • Myoreflexterapi
  • Gaven i maven (kinesiologi og tankefeltsterapi)

TIME FOR CHANGE

Hvad er Body-SDS

Body-SDS står for Body self developments system, og er udviklet for at hjælpe det moderne menneske, til at hjælpe sig selv med at komme tilbage i balance.

Derfor er det vigtigt, at du er klar til at samarbejde med din krop. For nogle af os, kræver det dog, at vi får lidt hjælp til at mærke vores krop og hvor den ubalance, der er opstået, kommer fra, for at vores krop kan arbejde med og vi kan få det bedre.

Mange mennesker lever idag et hektisk liv og når ikke at skabe sig tid til, at være i kontakt med deres krop. Derfor ender mange med, at få ondt i kroppen eller sjælen.

Body-SDS arbejder med kroppen på flere plan, både på det fysiske, psykiske og mentale plan. Det hjælper med at frembringe de selvhelbredende funktioner, som vores krop så fantastisk er udstyret med. Det kan også styrke dig mentalt, så du præsterer bedre på jobbet eller som sportsudøver. Ønsker du blot at få mere overskud i hverdagen og gøre noget godt for dig selv, er Body-SDS også en mulighed.

Behandlingen kan nok enklest beskrives, som en blanding af pulserende massage, akupressur, zoneterapi og samtaleterapi. Desuden lægges der vægt på åndedrættet, der kan hjælpe kroppen til at føle sig tryg og så slapper af, således at man bedre kan komme i kontakt til eventuelle undertrykte følelser.

Behandlingen sætter også gang i lymfesystemet og øger blodcirkulationen. Dermed hjælpes kroppen med at udskille affaldsstoffer. Kroppens muskler og led bliver stimulerede og kan dermed fungere bedre og begynde at helbrede sig selv.

Body-SDS består også af en træningsdel, og jeg giver dig eventuelt få udvalgte øvelser med hjem i tilkytning til behandlingen. Dermed øger vi din chance for hurtigere at få det bedre. Mange siger efter behandlingen, at de føler sig lettere og næsten født påny.

Hvad er myoreflexterapi?

Jeg blev uddannet i maj 2019 af bl.a.den superdygtige tysker Dr. Kurt Mosetter, (har lavet Glykoplanen, som jeg kan henvise til, såfremt man har brug for at ændre sin kost), norske Bendik Johannessen og danske Bo Kähler. Myo er græsk for muskler og vores muskler hænger sammen i lange kæder (meridianer) udgjort af muskler og de hinder, der omgiver musklerne. Musklerne er det eneste væv, der kan trækkke sig sammen og derfor bedre end andre strukturer i kroppen, kan afdække neurofysiologiske og neuropsykologiske dysfunktioner.

I myoreflexterapien arbejder vi med hele muskle-sene-nerve- og organsystemet, og kroppens muskler er gode til at afsløre, hvor der skal sættes ind. Det kan være en over- eller underspændt muskel. Vi arbejder på musklernes tilhæftninger og når vi sætter pres på den, tolkes det af hjerneen som om, at musklen er for stram og skal afspændes. Herved kan man igennem afspændingen påvirke energien til andre muskler og vores indre organer og nervesystemet generelt. Muskler er koblet til organer og organer har alle følelser koblet til sig. Som oftest arbejdes der ikke direkte på den muskel, der gør ondt, da det ofte er på modsatte side af kroppen, eller i den anden side eller ende af kroppen, at musklen er spændt og trænger til afspænding.

Jeg er overbevist om, at følelser og tanker spiller den største rolle i dysfunktioner i kroppen, og at de kan gøre os syge såvel som raske. De påvirker os både fysisk og psykisk. Tænk blot på, når du har skal til eksamen: du får måske en klump i maven, får det dårligt, koldsved osv. dette blot ved tanken om at skulle til eksamen. Alle de udtryk der findes: du har is i maven, du har sommerfugle i maven, du bærer en tung byrde på dine skuldre osv.

Dette beskæftiger Body-sds sig også med, men for at lære mig yderligere metoder, til at løsne op for uforløste og undertrykte følelser, har jeg taget flere kurser i Jylland hos heilpraktiker Arvin Larsen, der har beskæftiget sig med kroppens hormoner og følelser og deres gensidige påvirkning i over 30 år og er forfatter til Livets hormoner.

Derudover har jeg taget kursus hos Gina Asbjerg, forfatter til Gaven i maven, et behandlingssystem, der arbejder med undertrykte følelser i organerne, lukket hjerte og psykiske ting i maven, som afdækkes via kinesiologi og løsnes op for via bl.a. tankefeltsterapi. Alt viden ligger i vores underbevidsthed og tilgangen til denne får jeg via kinesiologi. Vi alle er et produkt af vores barndom, og de fleste følelser undertrykkes i alderen 0-12 år, og de hændelser der kommer senere i livet, ligger sig ovenpå de i forvejen undertrykte følelser fra barndommen. På et tidspunkt kan de sætte sig i kroppen og føles fysisk eller psykisk. Nogle gange bruger jeg magneter til at forløse følelser eller den hjertevæg, der kan være bygget op omkring hjertet.

Ofte kombinerer jeg mine behandlingsmetoder, for at få det bedste resultat, og alle mine behandlinger tilføres healing, såfremt kunden ønsker det.