Grupper

Utbildning och gemenskap

Allt mellan himmel och jord… nästan!

Föredragskväll

Föredrag
Hör berättelser om människors liv och karriär. Livet i medgång och motgång. Vetenskap och livskunskap, känslor och fakta, nya uppfinningar och gammal visdom.
Ta med din partner, vän, granne, kollega eller varför inte din chef på en inspirerande kväll helt utan TV- tittande. Tänk så mycket ni får att tala om 😊

Nästa föredrag kommer att hållas den:
6 oktober, 20 oktober, 17 november
Välkommen på
Föredrag
"Varför slarvar vi så med att ta hand om vår energi?"

Både den egna och den i våra organisationer. När det samtidigt är vår viktigaste resurs. Inte bara för att klara arbetet, vardagen, utmaningar och för att behålla hälsan – utan också för att kunna göra bra ifrån oss.

Det går inte att önska arbetsglädje, innovativ förmåga och konstruktivt tänkande samtidigt som det finns för lite marginal mellan kraften som livet och arbetet tar och kraften vi har att möta detta. Om vi har ambitionen att vara vårt bästa jag, eller vårt bästa vi på arbetsplatsen, behöver vi ta vår energi på allvar. Och jobba strategiskt med frågan. Allt annat är dumt.

Hör det från en som verkligen vet vad energi betyder efter svår sjukdom och resan tillbaka, både till livet och arbetslivet. Och som sedan använt sin erfarenhet till att utveckla tjänster som kan hjälpa dig, ditt team och din verksamhet att inte gå miste om denna potential.

Den 6 oktober är du välkommen till Free Spirit Playground till en föreläsning med Annica Gilbertsson som laddar dig med positiv kraft och inspirerar dig till att ta hand om din energi.

6 oktober kl: 19:00-21:00
Pris kr 50
ANMÄLAN
Betalning sker till Swish 1231 697 697

Annica Gilbertsson grundare av EnergyManagement

Mingle & Mys

Free Spirit mingle & Free Spirit ladies Fredags arrangemang för härliga människor med öppna sinnen och hjärtan. Här samtalar vi om allt mellan himmel och jord. Vi bjuder på dryck och snacks i super trevlig miljö, och du/ni bjuder på nyfikenhet och tolerans.
Anmäl ditt intresse för kommande arrangemang.

Free Spirit Mingle:
Free Spirit Ladies:
Välkommen på
Mingle & Mys

Kvinnocirkel

I de stora energiskiftena som pågår på vår planet kan vi behöva hjälp med att stärka upp vår feminina kraft. Kvinnocirkeln är för dig som är kvinna och längtar efter ett sammanhang där du kan dela dina erfarenheter med andra, kanske äntligen få förståelse för vad du känner eller upplever och vill dyka in i den stora visdom som bor i dig.
Syftet med kvinnocirkeln är att stärka upp och hjälpa varandra så att vi kan agera i vår fulla kraft överallt. Cirkeln kommer att vara ett forum som vi skapar tillsammans och det är varje individ som tillför precis vad den har på hjärtat. Det kan vara att våga prata om en innersta längtan eller äntligen ta steget för att leva det liv du vill leva. När vi tar ställning, sätter ner foten eller samlar mod till att göra något nytt visar vi våra barn och nästkommande generationer att allt är möjligt. Även om det i ett första steg kan verka turbulent, så skapar vi mer balans för helheten på sikt.
Vi börjar varje möte med yoga, meditation och övningar sen blir det samtal och hemlagad soppa.

Söndag: 10/10, 24/10, 21/11 - kl.10:30-13:00.

Pris per gång kr 200
Varmt Välkommen
Pernille
Yoga & Meditation
Kvinnocirkel

Andlig basutbildning

Denna utbildning vänder sig till dig som är nybörjare i din andliga/personliga resa eller till dig som har alla utbildningar men vill få en helhetssyn inom andlig – personlig utveckling utan någon koppling till religion eller Guru.
I utbildningen ges möjlighet att få förståelse för människans andliga – personliga väg, genom förslag till olika tänkande och synsätt, där du i egenskap av din personliga och inre visdom, kan förstå och ta med dig visdomen i vardagen. Detta sker i utbildningen genom föreläsningar, kopplade till trevliga diskussioner där du kan låta ditt hjärta och förnuft hitta ditt sätt att göra din andliga – personliga utveckling. Tanken är att oavsett vilken utbildning/utbildningar du tidigare gått eller de utbildningar du ska gå så ska denna basutbildning ge dig en plattform att stå på så att du kan förstå olika sorters former av andlighet, healing mm. Violeta Spångberg från Nya Andrum är kurdleder.

Utbildningen är upplagd på 10 undervisningsdagar, mellan kl 09.00 – 15.00, under ett år. Kurskostnaden är 1400:- /dag. Om du betalar hela kurskostnaden för ett år (10 ggr) så får du 10 % rabatt på den totala summan. Lätt lunch ingår i priset. Anmälan är bindande för alla 10 lektionstillfällena och diplom för utförd basutbildning, tilldelas vid sista lektionstillfället. Platserna är begränsade pga tidens restriktioner.
Har du frågor, vill du anmäla dig eller vill du se kursprogram till basutbildningen då kan du kontakta Pernille 0761-90 46 46 eller skriv här på sidan längst ner.
Välkommen på
Andlig Basutbildning
Maybe life isn't about avoiding the bruises. Maybe it's about collecting the scars to prove we showed up.
Free Spirit
playground


Har du frågor, vill du anmäla dig eller vill du se kursprogram då kan du kontakta Pernille här.

Kontakt till Pernille

Inspiration: 

 Happiness is NOT the meaning of life!