Evenemang

Föredrag, utbildning och gemenskap

Allt mellan himmel och jord… nästan!


Föredragskväll


Hör berättelser om människors liv och karriär. Livet i medgång och motgång. Vetenskap och livskunskap, känslor och fakta, nya uppfinningar och gammal visdom.
Ta med din partner, vän, granne, kollega eller varför inte din chef på en inspirerande kväll helt utan TV- tittande. Tänk så mycket ni får att tala om 😊

Nästa föredrag kommer att hållas den:
12 januari
Välkommen på
Föredrag
SJÄLENS VISDOM

Caroline Yazi är en förespråkare för holistisk hälsa som efter sitt eget andliga uppvaknande samskapar projekt som främjar människans och planetens välbefinnande med hjälp av själens kraft.

I denna föreläsning berättar Caroline Yazi om hur vi kan göra mer plats för själens visdom i vår vardag. Deltagarna får dessutom göra en guidad själsresa för att hämta hem nya insikter direkt från sitt inre.

Själens visdom är inte helt enkel att förstå och är lätt att ignorera i dagens snabba och utåtriktade samhälle, men alla bär vi på den medvetet eller omedvetet. Själen talar ett språk som går bortom intellektet, och det som enar oss som människor är själens visdom genom tiden. Utan våra själar och själsgrupper hade vi inte kunnat vara de vi är idag. Vi har en historia och precis som grenarna i ett stort träd hämtar vi näring från samma rötter.
När vi är i kontakt med själens visdom blir vi starka, jordade och modiga, oavsett vilken resa livet tar oss på.

Välkommen att lysna på Caroline Yazi en mycket uppskattad föreläsare och förtattare.
Onsdag den 12 januari kl: 19:00-21:00
Pris kr 50.
Din plats är bokad när du har Swishat till:
1231 697 697 (skriv: 12/01)


Tidigare talare på Free Spirit playground

Gagnar ”din story” ditt syfte?
Eller är det dags att börja fundera på en ny?


En kväll med Martin Tuveson ger dig verktyg till hur du enkelt kan skapa smarta filmer att lägga på sociala medier som når igenom bruset och inte bara jagar ”gilla” och kommentarer. Hur kommer vi genom rutan med vårt budskap och hela vägen till nya affärer eller ger människor nya insikter. Allt du gör som människa/företagare berättar en story om dig eller din verksamhet.

17 november Coach Martin Tufvesson
Hur skyddar vi oss mot cyberkriminella och värnar om vår integritet?"

Vi lever idag i en värld där vi allt oftare riskerar att bli utsatta för IT-intrång och bedrägerier, där busarna ständigt hittar på nya kreativa sätt att komma åt oss. Simpla sårbarheter utnyttjas som vi lätt kan fixa för att höja vår egen säkerhet mångfalt. Vår integritet, personliga information och aktivitet i den digitala världen spåras och profileras av olika aktörer som använder och säljer information om oss.

20 oktober: Certified Ethical Hacker Mikael Jansson grundare av Security by Heart
"Varför slarvar vi så med att ta hand om vår energi?"

Både den egna och den i våra organisationer. När det samtidigt är vår viktigaste resurs. Inte bara för att klara arbetet, vardagen, utmaningar och för att behålla hälsan – utan också för att kunna göra bra ifrån oss. Det går inte att önska arbetsglädje, innovativ förmåga och konstruktivt tänkande samtidigt som det finns för lite marginal mellan kraften som livet och arbetet tar och kraften vi har att möta detta. Vi behöver ta vår energi på allvar.

6 oktober: Annica Gilbertsson grundare av EnergyManagement

Mingle & Mys

Free Spirit mingle & Free Spirit ladies Fredags arrangemang för härliga människor med öppna sinnen och hjärtan. Här samtalar vi om allt mellan himmel och jord. Vi bjuder på dryck och snacks i super trevlig miljö, och du/ni bjuder på nyfikenhet och tolerans.
Anmäl ditt intresse för kommande arrangemang.

Free Spirit Mingle:
Free Spirit Ladies:
Välkommen på
Mingle & Mys

Kvinnocirkel

I de stora energiskiftena som pågår på vår planet kan vi behöva hjälp med att stärka upp vår feminina kraft. Kvinnocirkeln är för dig som är kvinna och längtar efter ett sammanhang där du kan dela dina erfarenheter med andra, kanske äntligen få förståelse för vad du känner eller upplever och vill dyka in i den stora visdom som bor i dig.
Syftet med kvinnocirkeln är att stärka upp och hjälpa varandra så att vi kan agera i vår fulla kraft överallt. Cirkeln kommer att vara ett forum som vi skapar tillsammans och det är varje individ som tillför precis vad den har på hjärtat. Det kan vara att våga prata om en innersta längtan eller äntligen ta steget för att leva det liv du vill leva. När vi tar ställning, sätter ner foten eller samlar mod till att göra något nytt visar vi våra barn och nästkommande generationer att allt är möjligt. Även om det i ett första steg kan verka turbulent, så skapar vi mer balans för helheten på sikt.
Vi börjar varje möte med yoga, meditation och övningar sen blir det samtal och hemlagad soppa.
Varmt Välkommen tillbaka våren 2022
Pernille
Yoga & Meditation
Kvinnocirkel
Maybe life isn't about avoiding the bruises. Maybe it's about collecting the scars to prove we showed up.
Free Spirit
playground


Har du frågor, vill du anmäla dig eller vill du se kursprogram då kan du kontakta Pernille här.

Kontakt till Pernille

Inspiration: 

 Happiness is NOT the meaning of life!