Evenemang

Föredrag, utbildning och gemenskap

Allt mellan himmel och jord… nästan!


Föredragskväll


Hör berättelser om människors liv och karriär. Livet i medgång och motgång. Vetenskap och livskunskap, känslor och fakta, nya uppfinningar och gammal visdom.
Ta med din partner, vän, granne, kollega eller varför inte din chef på en inspirerande kväll helt utan TV- tittande. Tänk så mycket ni får att tala om 😊

Nästa föredrag kommer att hållas den:
20 oktober, 17 november
Välkommen på
Föredrag
Hur skyddar vi oss mot cyberkriminella och värnar om vår integritet?

Vi lever idag i en värld där vi allt oftare riskerar att bli utsatta för IT-intrång och bedrägerier, där busarna ständigt hittar på nya kreativa sätt att komma åt oss. Simpla sårbarheter utnyttjas som vi lätt kan fixa för att höja vår egen säkerhet mångfalt. Vår integritet, personliga information och aktivitet i den digitala världen spåras och profileras av olika aktörer som använder och säljer information om oss.

Vad bör vi känna till och hur kan vi skydda oss bättre?

Mikael Jansson driver Security by Heart och arbetar som Certified Ethical Hacker. Han använder samma tillvägagångssätt som busarna när han hjälper till att identifiera risker och öka säkerheten. Han kommer ge oss kunskap om vanliga sätt som vi blir utsatta på samt presentera enkla tips och lösningar som du direkt kan, och bör fixa, för att undvika att bli utsatt.

Välkommen till Free Spirit Playground till en föreläsning med
Certified Ethical Hacker Mikael Jansson

Onsdag den 20 oktober kl: 19:00-21:00
Pris kr 50.
Din plats är bokad när du har Swishat till:
1231 697 697 (skriv: 20/10)

Mikael Jansson grundare av
Security by Heart

Gagnar ”din story” ditt syfte?
Eller är det dags att börja fundera på en ny?


En kväll med Martin Tuveson ger dig verktyg till hur du enkelt kan skapa smarta filmer att lägga på sociala medier som når igenom bruset och inte bara jagar ”gilla” och kommentarer. Hur kommer vi genom rutan med vårt budskap och hela vägen till nya affärer eller ger människor nya insikter. Martin kommer att prata om Storytelling i sitt vidaste begrepp.

Allt du gör som människa/företagare berättar en story om dig eller din verksamhet.

Martin har sina rötter inom teatern som ljusdesigner och gick därifrån till att jobba kommersiellt med multimedia ljud-, ljus-, laser- & vattenshower. De senaste drygt tio åren har Martin arbetat som transformerande coach. I dag kombinerar han flera av sina färdigheter och lär företagare att berätta sin story på sociala medier. Han driver även www.SpiritOfMan.se som erbjuder personlig utveckling för män.

Välkommen till en föreläsning onsdag den 17 november kl: 19:00-21:00 med Coach Martin Tufvesson.

Onsdag den 17 november kl: 19:00-21:00
Pris kr 50.
Din plats är bokad när du har Swishat till:
1231 697 697 (skriv: 17/11)

Martin Tufvesson grundare av
Spirit of Man

Tidigare talare på Free Spirit playground

"Varför slarvar vi så med att ta hand om vår energi?"

Både den egna och den i våra organisationer. När det samtidigt är vår viktigaste resurs. Inte bara för att klara arbetet, vardagen, utmaningar och för att behålla hälsan – utan också för att kunna göra bra ifrån oss. Det går inte att önska arbetsglädje, innovativ förmåga och konstruktivt tänkande samtidigt som det finns för lite marginal mellan kraften som livet och arbetet tar och kraften vi har att möta detta. Vi behöver ta vår energi på allvar.

6 oktober: Annica Gilbertsson grundare av EnergyManagement

Mingle & Mys

Free Spirit mingle & Free Spirit ladies Fredags arrangemang för härliga människor med öppna sinnen och hjärtan. Här samtalar vi om allt mellan himmel och jord. Vi bjuder på dryck och snacks i super trevlig miljö, och du/ni bjuder på nyfikenhet och tolerans.
Anmäl ditt intresse för kommande arrangemang.

Free Spirit Mingle:
Free Spirit Ladies:
Välkommen på
Mingle & Mys

Kvinnocirkel

I de stora energiskiftena som pågår på vår planet kan vi behöva hjälp med att stärka upp vår feminina kraft. Kvinnocirkeln är för dig som är kvinna och längtar efter ett sammanhang där du kan dela dina erfarenheter med andra, kanske äntligen få förståelse för vad du känner eller upplever och vill dyka in i den stora visdom som bor i dig.
Syftet med kvinnocirkeln är att stärka upp och hjälpa varandra så att vi kan agera i vår fulla kraft överallt. Cirkeln kommer att vara ett forum som vi skapar tillsammans och det är varje individ som tillför precis vad den har på hjärtat. Det kan vara att våga prata om en innersta längtan eller äntligen ta steget för att leva det liv du vill leva. När vi tar ställning, sätter ner foten eller samlar mod till att göra något nytt visar vi våra barn och nästkommande generationer att allt är möjligt. Även om det i ett första steg kan verka turbulent, så skapar vi mer balans för helheten på sikt.
Vi börjar varje möte med yoga, meditation och övningar sen blir det samtal och hemlagad soppa.

Söndag: 24/10, 21/11 - kl.10:30-13:00.

Pris per gång kr 200
Varmt Välkommen
Pernille
Yoga & Meditation
Kvinnocirkel
Maybe life isn't about avoiding the bruises. Maybe it's about collecting the scars to prove we showed up.
Free Spirit
playground


Har du frågor, vill du anmäla dig eller vill du se kursprogram då kan du kontakta Pernille här.

Kontakt till Pernille

Inspiration: 

 Happiness is NOT the meaning of life!