Pernille

Meditation, Healing, Samtal och
Massage-terapier

Healing

 30 min.  kr. 300,- 
Klippkort (3 behand.)
kr. 800,-  
Inkl 30 min. Samtal 
kr. 550,-
Behandlingen sker liggande/sittande

Massage

Energi-massage
Taktil-massage
Huvud/Hand-massage
60 min.  kr. 550,-
m/u Healing och Samtal
    Klippkort (3 behand.)
kr. 1.450,-
--------
Ayurvedisk olie-massage
90 min.  kr. 750,-
------
Energi-massage sittande, rygg/nacke/armar/huvud
30. min. kr. 300,-
Klippkort (3 behand.)
kr. 800

Samtal

Spirituell vägledning och samtal om "allt mellan himmel och jord"

45 min. kr. 350,-
Klippkort (3 behand.) 
kr. 850,-

Hur fungerar det?

Healing

Healing frigör blockeringar, undertryckta känslor från obearbetade händelser/minnen och instängda energier.  Healing-energin underlättar läkning och utveckling på alla nivåer såsom fysiskt, mentalt, känslomässigt och i auran.

Under din healing-session ligger du skönt avslappnad och blundar på en behandlingsbänk eller sitter i en fåtölj. Jag arbetar genom att hålla mina händer på din kropp eller en bit ovanför.

 En healer/healingmedium är redskapet genom vilken healingenergi koncentreras och kanaliseras. Andlig healing är uråldrig och har använts i alla tidsåldrar och civilisationer. Det finns energi och kraft runtomkring och i allt. 

 Varje session varar i 30 minuter, men healing energin fortsätter att arbeta med dig även efter att sessionen har avslutats.

30 min. kr. 300,- Klippkort (3 behand.) kr. 800,-

inkl 30 min. Samtal kr. 550,-  Klippkort (3 behand.) kr. 1.450,-

 

Energi-massage

Energi-massage är en levande och kraftfull helkroppsbehandling utan massageolja.  Behandlingen anpassas till dig och din aktuella dagsform. Den kan innehålla både knådning, sträckning och bearbetning av musklerna, men även hårda och mjuka tryck på lymfa och energipunkter.

Är du högkänslig kan mjuk energi-massage lindra dina smärtor och ge lugn i kropp och sinne. Då sker behandlingen istället genom att hålla på kroppens energipunkter och genom att balansera din puls.

Energi-massage balanserar kroppens energiflöde. Den gör extra stor nytta hos den som känner sig utmattad, stressad eller känner sig i obalans. Huden är vårt största organ och nära sammankopplat med vårt nervsystem. Eftersom huden har mycket hög koncentration av känselnerver kommer en beröring av huden att även aktivera underliggande kroppslager på ett varsamt men effektivt vis.


Sittande, rygg/nacke/armar/huvud. 30 min. kr. 300,- Klippkort (3 behand.) kr. 800,-

Liggande, helkropp, m/u Healing och Samtal. 60 min. kr. 550,-  Klippkort (3 behand.) kr. 1.450,-

Behandlingen fungerar extra bra med Healing samtidigt.

Taktil-massage

Taktil-massage är en mjuk och följsam beröringsmassage med eller utan massageolja. Den skiljer sig från annan massage eftersom man inte knådar och bearbetar musklerna.

Taktil-massage är njutningsfullt och ger djup avslappning.

Den lämpar sig för alla, och gör extra stor nytta hos den som känner sig utmattad, stressad eller nedstämd. Även barn, högkänsliga eller de som lider av smärta, kan njuta av Taktil-massage.

 

 60 min. m/u Healing och Samtal kr. 550,-  Klippkort (3 behand.) kr. 1.450,-

Behandlingen fungerar extra bra med Healing samtidigt.

Huvud/Hand-massage

Huvud/Hand-massage är en en skön och vital massage då halsen, nacken, ansiktet, (huvudbotten), armar och händer masseras med eller utan massageolja och vatten. Här används även Hot Stones och Roller.  Huden knådas, nypes och rullas lätt och musklerna värmes.

Huvud/Hand-massage ger djup avslappning och vitalitet till några av kroppens mest känsliga punkter.

Den lämpar sig för alla, och den kommer nog att ge dig en överraskande insikt, att du inte har tagit hand om hela dig innan.

Massage av huvudbotten är en viktig del av behandlingen. Det är rysligt skönt, men kommer givetvis att förstöra din frisyr, och kan  utelämnas vid önskemål.

 

60 min. m/u Healing och Samtal kr. 550,-  Klippkort (3 behand.) kr.

Behandlingen fungerar extra bra med Healing samtidigt.

Ayuredisk olje-massage

Ayurvedisk olje-massage är njutning för alla sinnen och lockar fram solen även på mörka dagar.

Från tårna till ansiktet smörjes kroppen med varm väldoftande olja, som varsamt bearbetas ner i huden. Den varma oljan mjukgör stela muskler, och i kombination med cirkulära rörelser påbörjas en utrensningsprocess som samtidigt lugnar kroppen. Kroppens naturliga produktion av oxytocin aktiveras, vilket också främjar självläkningsprocessen.

Ayurvedisk olie-massage lämpar sig för stressade eller trötta kroppar, eller för den som vill ha en extra lyxig behandling.

Ayurvedisk olje-massage är baserat på en 3000 år gammal holistisk indisk kunskap som förenar kropp och själ. 

 

90 min.  kr. 750,-  Klippkort (3 behand.) kr. 2.100,-

 

Boka samtal – Spirituell vägledning

Allt mellan himmel och jord. Samtal är ett fantastiskt redskap till insikt. Ofta har vi själv svaren, men kan inte se dem eller förstå dem.

Via samtal hittar vi tillsammans vägen vidare mot klarsynthet.

Genom lång utbildning inom esoteriskt livskunskap har jag lärt mig att se, känna och förstå livet från ett högre perspektiv, som kan hjälpa dig till insikt i ditt liv.

45 min. kr. 350,-  Klippkort (3 behand.) kr. 850,- 

 

 

Kan du själv påskynda helandeprocessen?

Ja absolut… och det är det viktigaste steget i din healandeprocess. Positivt tänkande. Tankens kraft är oändlig potent och kraftfull. Genom positivt tänkande kommer vi långt på vår väg mot att bli helade. Vi återskapar harmonin i kroppen, som är en grundförutsättning för läkande. God hälsa är en kombination av mental, känslomässig  fysisk och andlig harmoni.

Kroppen blir sällan sjuk på en dag. Det tar år för symtom att bli synliga eller kunde kännas. På samma sätt blir vi sällan friska på en behandling, ett träningspass eller en hälsosam måltid. Det tar tid att ändra ditt hälsotillstånd. Men destu tidigare du sätter igång, och destu fler ohälsosamma saker du ändrar, destu bättre och snabbare får du resultat. 

Inget hokus pokus – alla kan göra det, men det blir lättare med lite hjälp!

 

Vem är jag?

Jag är född med en brinnande önskan om att arbeta för Jorden och allt det va den rymmer.

Min kärlek till natur, djur och människor växer för varje dag.

Jag är spirituell, humanist, filosofisk, kreativ, idealistisk, politisk, fritänkare och drömmare.

Jag är glad, storsint, humoristisk, icke-dömande, inkännande, snäll, stark, vis, självständig och modig! 

Allt detta har jag alltid varit – men på livets resa tappade jag bort mig själv, och har känt mig jättevilsen.  Jag hade på riktigt glömt vem jag var. År 2003 var tiden äntligen mogen för en förändring. De finaste människorna kom in i mitt liv. Vänner och läromästare, som kunde se ljuset inom mig, som jag själv inte förmådde att se då. Jag blev inbjuden att läsa om Esoterisk livsvisdom och började med gruppmeditation.

Långsamt, långsamt och genom att kontinuerligt arbeta med mig själv, med personlig utveckling, visdomens lära och meditation i grupp, har jag skalat av lager för lager, jag har öppnat mitt hjärta och idag 

– vet jag, vem jag är!

Idag förstår jag att mina utmaningar i livet samtidigt är en gåva , det är processen genom vilken vi lär oss nya färdigheter och synsätt.

All kris är också en möjlighet för växande.

Jag går idag med öppet hjärta, tilit och stor livsglädje vidare i livet, tillsammans med min kärleks partner och soulmate. Och jag jobbar med det jag brinner för.

Tack kära liv- för all lärdom!

-Namaste-

My sole honours your soul.
I honour the place where the entire universe resides.
I honour the light, love, truth, beauty and peace within you, because it is also in me.
In sharing these things we are united, we are the same, we are one.

Kontakt till pernille