Pernille
Prioritera att må bra

Ayurveda

Nybesök:
Initiera din ayurvediska resa med granskning av din grundkonstitution och allmänna hälsa. Verktyg till bättre hälsa och livsglädje.
120 min. 780 kr

Återbesök:
Fortsätt din ayurvediska resa mot hälsa och balans.
60 min. 480 kr

Ayurvedisk hälsopaket:
Nybesök + 2 återbesök
(120+60+60 min.) 1350 kr

Ayurvedisk filosofi och livsstil:
Samtal om livsperspektiv, hälsa och balans.
60 min. 480 kr Klippkort (3 klipp) 1100 kr

Få 10% på Ayurvedisk olje-massage i samband med hälsopaketet

Massage - terapi

Ayurvedisk olje-massage
90 min. 780 kr
Klippkort (3 bh.) 2190 kr

*

Detox-massage Energy Medicine©
Taktil-massage (Relax)
Huvud/Hand/Fot-massage

60 min. 580 kr - Klippkort (3 klipp) 1590 kr

90 min. 680 kr - Klippkort (3 klipp) 1890 kr

*
Healing
30 min. 330 kr - Klippkort (3 klipp) 890 kr

Samtal om “allt mellan himmel och jord”


Personlig och andlig utveckling
Coaching i livet
Lär dig se med ett högre perspektiv
Privatlektion i meditation eller yoga

60 min. 480 kr
Klippkort (3 klipp) 1100 kr

Här kan du använda friskvårdsbidrag båda på massageterapi, meditation och yoga. Dessa kan handlas i form av lektioner, engångsbehandlingar eller klippkort.
free-spirit flower of life
Friskvårdsbidrag
Du är välkommen att sms'a för att höra om det finns en akut tid eller tid utanför schemalagd tid. SMS 076-190 4646
free-spirit flower of life
Akut tid

Köp ett presentkort på valfri summa till någon du tycker om! Du kan skriva/ringa och beställa och sedan betala med swish. Vi kan vanligvis maila det innom kort tid - eller kom förbi och hämta presentkort med kuvert (det är en bra ide' att kontakta oss innan så lokalen är öppen)

free-spirit flower of life
Presentkort

Ayurvedisk hälso- och livsstilsrådgivning

Vem är du i grunden och vad är dina ackumulerade obalanser?
Energinivå, åldrande, vikt och stresshantering, hänger alla ihop med våra Dosha (energityper) och om vi är i balans eller inte.

Nybesök: Initiera din Ayurvediska resa med granskning av din grundkonstitution (energisammansättning) och allmänna hälsa.
Få verktyg till bättre hälsa och livsglädje.  120 min. 780 kr

Återbesök: Fortsätt din Ayurvediska resa mot hälsa och balans.  60 min. 480 kr

Ayurvediskt hälsopaket: Nybesök + 2 återbesök 1350 kr
Få 10% på Ayurvedisk olje-massage i samband med hälsopaketet.

Ayurvedisk filosofi och livsstilssamtal: Samtal om livsperspektiv, hälsa och balans i livet.  60 min. 480 kr
fsp foto chakra
Hälsorådgivning
Ayurveda

Ayurvedisk olje-massage
Ayurvedisk olje-massage är njutning för alla sinnen och lockar fram solen även på mörka dagar.

Behandlingen börjar med torrborstning som skapar energi (statisk elektricitet), som gör att den varma oljan kan tränga djupt in i huden. Från tårna till ansiktet smörjes kroppen med varm väldoftande olja, som varsamt bearbetas ner i huden. Stela muskler mjuknar av oljan och de cirkulära rörelserna, och en utrensningsprocess sätts igång som samtidigt lugnar kroppen. Behandlingen avslutas med varma hot towels. Kroppens naturliga produktion av oxytocin aktiveras, vilket också främjar självläkningsprocessen.

Ayurvedisk olie-massage lämpar sig för stressade eller trötta kroppar, eller för den som vill ha en extra lyxig behandling.

90 min. 780 kr
Klippkort (90 min. x 3) 2190 kr
fsp foto chakra
Olje-massage
Ayurveda
Healing
Healing frigör blockeringar, undertryckta känslor från obearbetade händelser/minnen och instängda energier.  Healing-energin underlättar läkning och utveckling på alla nivåer såsom fysiskt, mentalt, känslomässigt och i auran.
Under din healing-session ligger/sitter du och blundar medan jag arbetar genom att hålla mina händer på din kropp eller en bit ovanför. En healer/healingmedium är redskapet genom vilken healingenergi koncentreras och kanaliseras. Andlig healing är uråldrig och har använts i alla tidsåldrar och civilisationer. Det finns energi och kraft runtomkring och i allt. 

30 min. 330 kr
Klippkort (30 min. x 3) 890 kr

60 min. Healing inkl. Samtal el. Taktil-massage 580 kr
 Klippkort (60 min. x 3) 1590 kr

90 min. Healing inkl. Samtal el. Taktil-massage 680 kr
Klippkort (90 min. x 3) 1890 kr
Healing
Detox - Energy Medicine©
Detox Energy Medicine© en levande och kraftfull helkroppsbehandling utan massageolja.  Behandlingen anpassas till dig och din aktuella dagsform. Den kan innehålla både knådning, sträckning och bearbetning av musklerna. Även hårda och mjuka tryck på lymfa och energipunkter som är utrensande och stärkande för kroppens immunförsvar och nervsystem. Är du högkänslig kan mjuk energi-massage lindra dina smärtor och ge lugn i kropp och sinne. Då sker behandlingen istället genom att hålla på kroppens energipunkter och genom att balansera din puls. Energi-massage balanserar kroppens energiflöde. Den gör extra stor nytta hos den som känner sig utmattad, stressad eller känner sig i obalans. Huden är vårt största organ och nära sammankopplat med vårt nervsystem. Eftersom huden har mycket hög koncentration av känselnerver kommer en beröring av huden att även aktivera underliggande kroppslager på ett varsamt men effektivt vis.

Energy Medicine© skapad av Medium Donna Eden. Energi är kroppens språk och i grunden är vi bara en samling energisystem. När vi balanserar vår energi naturligt och systematiskt återskapar vi vår hälsa och vitalitet.
60 min. 580 kr
Klippkort (60 min. x 3) 1590 kr

90 min. inkl. Samtal el. Healing 680 kr
Klippkort (90 min. x 3) 1890 kr
Detox
Energy Medicine©
Relax & Super Relax - Taktil-massage
Taktil-massage är njutningsfullt och ger djup avslappning.
Taktil-massage är en mjuk och följsam beröringsmassage som ges direkt på huden med eller utan olja, eller utanpå kläderna. Den skiljer sig från annan massage eftersom man inte knådar och bearbetar musklerna, men ger energi och omsorg till kroppens största organ - huden.
Syftet med den taktila stimuleringen inom hälso- och sjukvården är att mottagaren ska uppleva ett ökat välbefinnande. Genom att aktivera oxytocinsystemet uppnås smärtlindring, lugn, stärkt kroppsuppfattning, dämpad ångest, avslappning och minskad stress. Den lämpar sig för alla, och gör extra stor nytta hos den som känner sig utmattad, stressad eller nedstämd. Även barn, högkänsliga eller de som lider av smärta, kan njuta av Taktil-massage.

 

Relax: 60 min. 580 kr
Klippkort (60 min. x 3) 1590 kr

Super Relax: 90 min. Taktil-massage incl. Healing el. Samtal 680 kr
Klippkort (90 min. x 3) 1890 kr
Relax & Super Relax
Taktil-massage
Huvud/Hand/Fot-massage

Huvud/Hand/Fot-massage är en en skön och vital massage då halsen, nacken, ansiktet, (hårbotten), armar, händer och fötter masseras med eller utan massageolja och vatten. Här används även Roller. Huden knådas, nypes och rullas lätt och musklerna värmes.
Huvud/Hand/Fot-massage ger djup avslappning och vitalitet till några av kroppens mest känsliga punkter.
Den lämpar sig för alla, och den kommer nog att ge dig en överraskande insikt, att du inte har tagit hand om hela dig innan.
Massage av hårbotten är en viktig del av behandlingen. Det är rysligt skönt, men kommer givetvis att förstöra din frisyr, och kan utelämnas vid önskemål.

H/H/F-massage 60 min. 580 kr
Klippkort (60 min. x 3) 1590 kr
Huvud/Hand/Fot-massage
Samtal om “allt mellan himmel och jord”.
Personlig och andlig utveckling.
Samtal är ett fantastiskt redskap till insikt och ofta har vi själv svaren inom oss, men kan inte se dem eller förstå dem. Via samtal hittar vi tillsammans vägen vidare mot klarsynthet. Självkännedom är nycklen. Min utbildning inom esoterisk livskunskap har lärt mig att se, känna och förstå livet från ett högre perspektiv, som kan hjälpa dig till insikt i ditt liv.

Fråga dig själv: Vem är jag - när jag är helt sann? Varför lever jag inte ”sant”? Hur vill jag leva mitt liv? Varför lever jag inte så?

Vi är alla fulla av "kan inte - för gammal, för ung, för tjock, om jag bara..., det är bara för killar eller bara för tjejer m.m." Vems regler är dessa? Om det inte är dina?

Vår relation till andra handlar alltid om vår relation till oss själva. Vilken nivå av självkänsla du har, skapar ditt liv. Prestationsångest, osäkerhet, överprestera, stagnation, och pleaser (behagare) härstammar alla från samma källa.

60 min. 480 kr
Klippkort (60 min. x 3) 1100 kr
Samtal - Personlig och andlig utveckling
Vem är jag
Jag är född med en brinnande önskan om att arbeta för Jorden och allt det som den inrymmer, och min kärlek till livet växer för varje dag.

Jag är spirituell, filosofisk, kreativ, idealistisk, fritänkande och drömmare. Jag är glad, storsint, humoristisk, icke-dömande, inkännande, snäll, stark, vis, självständig och modig.
Allt detta jag alltid varit - men på livets resa tappade jag bort mig själv, och har känt mig jättevilsen. Jag hade på riktigt glömt vem jag var. År 2003 var tiden äntligen mogen för en förändring. De finaste människor kom in i mitt liv. Vänner och läromästare som kunde se ljuset inom mig, som jag själv inte förmådde att se då. Jag blev inbjuden att läsa om esoterisk livsvisdom och började med gruppmeditation.

Långsamt, långsamt och genom att kontinuerligt arbete med personlig utveckling, esoterisk visdom och meditation i grupp, har jag skalat av lager för lager, jag har öppnat mitt hjärta och idag förstår jag att mina utmaningar i livet samtidigt är en gåva, det är processen genom vilken vi lär oss nya färdigheter och synsätt.

All kris är också möjlighet för växande.

Jag går idag med öppet hjärta. tillit och stor livsglädje vidare i livet, tillsammans med min kärlekspartner och soulmate. Och jag jobbar med det jag brinner för.

Tack kära liv - för all lärdom.

Pernille Hvam

Kontakt till pernille