Marcus Kanewoff

Samtal & Vägledning

Företagsledare, Cert Optimist, Dipl. inom Esoterisk livskunskap

zero-carbon.tech

Chief Executive Officer
Climate-neutral buildings on commercial terms

linkedin

Marcus Kanewoff

Kontakt

Kontakt +46 705 93 02 93 kanewoff@gmail.com

Vem är jag

Mitt vuxna liv började tidigt! Jag blev pappa första gången när jag var 20 år, därefter fortsatt utbildning, karriär och toppjobb som koncernchef vid 32- års ålder. I åldern 30-40 år flöt livet på, samtidigt som existentiella frågor inte kunde undantryckas längre. Men mer om det längre ned. Under karriären har jag fått stor erfarenhet kring vad ett företag behöver för att växa sig starkt och kontinuerligt förbättras. Och det börjar oftast med ett genuint fokus på medarbetare som ger företaget nöjda kunder och därmed nöjda aktieägare som ett naturligt resultat, hellre än ett mål i sig. Störst glädje fick jag inte av infriade koncernmål (vilka oftast var ekonomiska eller marknadsmässiga), utan störst tillfredställelse upplevde jag när jag lyckades bidra med en djupare insikt hos någon av mina 60 anställda i de nordiska länderna. Det kunde vara en arbetsinsikt, men ännu hellre en livsinsikt 😉.

Strax efter att jag fyllt 40 blev jag introducerad för Esoterisk livsvisdom, som fick mitt hjärta att sjunga. Här fann jag många av livets nycklar, sann personlig utveckling och svar på livets alla frågor. Jag förstod också varför jag tappade energi i vissa sammanhang och använde för mycket energi i andra. Det förde mig också vidare till nästa kapitel i mitt liv med entreprenörskap, bokskrivande, mötet med min soulmate och en personlig resa in i en djupare förståelse av människor, livet och allt som omger oss. Jag känner nu också en stor ödmjukhet inför varje människas egen sanning/verklighet och livsresa med dess utvecklingsmöjligheter.

 

Samtal/vägledning är terapi för både kropp och själ. Ett redskap för att skapa samspel mellan medvetna och omedvetna tankar. Det undermedvetna är som ett ”datorprogram”. Det behöver en medveten chaufför som styr och bestämmer vägen, för att inte köra i blindo eller lockas på avvägar. Genom att kunna se fler perspektiv och öka din förståelse för din livsväg blir det också mycket lättare att navigera och både undvika, men också hantera, de utmaningar vi satt oss för.

Varma hälsningar

/Marcus

Spirit of MAN

”Ibland blir det lite väl högt tempo i affärslivet, och då blir Spirit of MAN en liten oas att besöka”.

Lyssna här på Marcus från
Free Spirit playground (workshopen: "Skapa ett skönare och friare liv genom att förstå din grundrädsla").