Marcus Kanewoff

Samtal & Vägledning

Företagsledare, Cert Optimist, Dipl. inom Esoterisk livskunskap

DualSun Nordic

Chief Executive Officer
Climate-neutral buildings on commercial terms

linkedin

Marcus Kanewoff

Kontakt

Kontakt +46 705 93 02 93 kanewoff@gmail.com

Mirakelkur för Själen – Gula boken


Tror du på mirakler? Älskar du när det händer bra saker i livet?

Har du modet att följa den inre rösten som uppmanar till nya steg och förändring? Mirakel händer varje dag – bara du är öppen för dem. Nyligen blev jag utvald som en av 35st författare till antologin ”Mirakelkur till själen, den gula boken”. Detta är den tredje boken av totalt sju som beskriver sanna, inspirerade och hoppingivande mirakelberättelser direkt ur verkliga livet av vanliga människor, som upplevt extraordinära händelser.
Mitt kapitel handlar om en barndomsupplevelse där jag mirakulöst räddades från en säker död. Istället blev det en fantastisk livsprägling som jag först nyligen har börjat att förstå den fulla innebörden av.
Marcus Kanewoff
Den tredie boken i serien ”Mirakelkur för Själen – Gula boken”. Med Ylva Wegler och hennes 35 medförfattare:
Är det som vi anser övernaturligt i själva verket det mest naturliga i vår existens?

Mirakelkur för Själen – Gula boken, innehåller 35 sanna och extraordinära berättelser direkt ur verkliga livet av vanliga människor som har upplevt det ovanliga: Nära dödenupplevelser, healing av det omöjliga, hjälp från andra sidan i allt från köp av bostad till att göra viktiga förändringar i livet. Pengar och stöd som kommer från oväntade håll. Mystiska fenomen och oförklarliga händelser. Även berättelser om läkning av det till synes oläkbara och hjälp att göra viktiga livsförändringar finns med som indikationer om den värld av möjligheter som blir synlig när vi öppnar upp för mirakel.

 

Du kan köpa boken genom att kontakta oss, och om du önskar boken signerad av Marcus vänligen meddela detta när du beställer den. 

Pris: 250 SEK

Pernille: 076-190 46 46 

info@free-spirit-playground.com

 

Vem är jag

Mitt vuxna liv började tidigt! Jag blev pappa första gången när jag var 20 år, därefter fortsatt utbildning, karriär och toppjobb som koncernchef vid 32- års ålder. I åldern 30-40 år flöt livet på, samtidigt som existentiella frågor inte kunde undantryckas längre. Men mer om det längre ned. Under karriären har jag fått stor erfarenhet kring vad ett företag behöver för att växa sig starkt och kontinuerligt förbättras. Och det börjar oftast med ett genuint fokus på medarbetare som ger företaget nöjda kunder och därmed nöjda aktieägare som ett naturligt resultat, hellre än ett mål i sig. Störst glädje fick jag inte av infriade koncernmål (vilka oftast var ekonomiska eller marknadsmässiga), utan störst tillfredställelse upplevde jag när jag lyckades bidra med en djupare insikt hos någon av mina 60 anställda i de nordiska länderna. Det kunde vara en arbetsinsikt, men ännu hellre en livsinsikt 😉.

Strax efter att jag fyllt 40 blev jag introducerad för Esoterisk livsvisdom, som fick mitt hjärta att sjunga. Här fann jag många av livets nycklar, sann personlig utveckling och svar på livets alla frågor. Jag förstod också varför jag tappade energi i vissa sammanhang och använde för mycket energi i andra. Det förde mig också vidare till nästa kapitel i mitt liv med entreprenörskap, bokskrivande, mötet med min soulmate och en personlig resa in i en djupare förståelse av människor, livet och allt som omger oss. Jag känner nu också en stor ödmjukhet inför varje människas egen sanning/verklighet och livsresa med dess utvecklingsmöjligheter.

 

Samtal/vägledning är terapi för både kropp och själ. Ett redskap för att skapa samspel mellan medvetna och omedvetna tankar. Det undermedvetna är som ett ”datorprogram”. Det behöver en medveten chaufför som styr och bestämmer vägen, för att inte köra i blindo eller lockas på avvägar. Genom att kunna se fler perspektiv och öka din förståelse för din livsväg blir det också mycket lättare att navigera och både undvika, men också hantera, de utmaningar vi satt oss för.

Varma hälsningar

/Marcus

Spirit of MAN

”Ibland blir det lite väl högt tempo i affärslivet, och då blir Spirit of MAN en liten oas att besöka”.

Lyssna här på Marcus från
Free Spirit playground (workshopen: "Skapa ett skönare och friare liv genom att förstå din grundrädsla").